Захист права власності

Захист права власності — актуальна проблема, яку може вирішити наш адвокат. Основним документом, що гарантує право власності, є Конституція України, яка визнає і однаково захищає такі види власності, як приватна, державна, муніципальна та інші.

Законодавство нашої країни постійно змінюється і вдосконалюється. Тому питання професійної та якісного захисту прав власності стає все більш актуальним. Від грамотної і вірної стратегії захисту своїх прав залежить не тільки наш добробут, а й саме життя.

Для людини має важливе значення, щоб його права були захищені не тільки ефективно, але й оперативно, адже своєчасність захисту майнових прав дуже важлива. Адвокати та юристи Міжнародної адвокатської групи «Теміс Лавьерс Груп» мають колосальний досвід щодо захисту прав власності та юридичних, і фізичних осіб.

Ми пропонуємо нашим клієнтам наступні послуги:

  • юридичні консультації у сфері права власності;
  • присутність на переговорах, участь у переговорах, де вирішуються питання по майнових правах;
  • представництво в суді, захист майнових прав та інтересів.

Якщо у Вас або у Ваших близьких виникли питання: «Як захистити права приватної власності?» — Дзвоніть, не відкладайте на «потім», тому що буде пізно. Потрібно діяти максимально швидко.

Зверніться до фахівців, які мають достатньо досвіду і кваліфікації, щоб дозволити Вашу проблему. Інакше пропустите момент, і потім зробити що-небудь буде дуже проблематично. Пам’ятайте істину: «Скупий платить двічі».

Захист права власності:

Задайте питання онлайн:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *